5 beste sunne snacks du kan ta om dagen

Av | september 27, 2021

En av de beste delene av fotturer er å finne et godt sted å slappe av og spise med sunne snacks mens du får en flott utsikt. Selv om det er morsomt å nyte favorittchips og brus, anbefales det ikke – eksperter anbefaler på det sterkeste å bare ta snacks som vil være til nytte for kroppen din. Du må opprettholde energien hele tiden, selv om det bare er en kort tur.

Så, hvilke typer mat er det best å ta med seg på tur? Prøv å ta disse fem sunne snacksene på en dagstur!

Trail Mix

Denne klassiske, sunne snacken kalles med rette en blanding for stier! Dette er den perfekte maten mens du er på sporet fordi den er fullpakket med protein og er en god energiforsterker. En blanding av tørket frukt, nøtter og sjokolade – den perfekte balansen mellom salt og søtt. Det beste du kan gjøre er å tilpasse blandingen slik du vil – tilsett dine favorittnøtter og frø eller ønsket tørket frukt. Ikke bare velg sjokolade!

Granola

På samme måte som sti -blandingen, er granola en flott blanding av energistimulerende midler. En lett, sunn matbit som du kan ta på stien. Eksperter anbefaler å velge hjemmelaget granola i stedet for kjøpte varianter for å unngå ekstra sukker og andre unødvendige ingredienser.

Alt du trenger å gjøre er å steke havregryn og deretter legge til nøtter, frø, frukt og andre ingredienser du liker! Du kan tilsette honning, agavesirup, lønnesirup eller litt brunt sukker hvis du foretrekker din søte granola.

Tørket biff

En annen klassisk matbit for fotturer er biff. Turister og turister elsker det fordi det ikke bare er deilig, men også lett og lett å pakke. Jerks er en utmerket proteinkilde som hjelper til med å kontrollere blodsukkeret og fyller muskler mens du beveger deg.

Bananer og peanøttsmør

Bananer er rike på kalium, noe som bidrar til å unngå muskelkramper på turen. Kombiner den med alles favoritt peanøttsmør! Peanøttsmør er rikt på sunt fett, kalorier og protein. Alt dette gir deg en metthetsfølelse og gir deg det nødvendige naturlige drivstoffet!

Ost og tomatsandwich

Hvis du liker en matbit litt hardere, kan du gå til en sandwich med ost og tomater – du vil føle deg mett, men ikke for mye for å fortsette turen. Det er enkelt å pakke og lage mat, og hvis du vil ha fersk, pakk smørbrødet like før du spiser det!

Ta med deg disse 5 sunne snacksene på en tur neste dag, og du vil føle deg mer energisk enn noensinne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *