5 produkter for å forstørre puppene dine

Av | september 27, 2021

Basert på anmeldelser fra forskjellige kvinner har jeg samlet en liste over produkter som tilbyr deg å gjøre puppene større.

Mat for å få puppene dine til å se større ut

  • Peanøttsmør er en matingrediens laget av raffinerte stekte peanøtter som vokser hovedsakelig i Storbritannia, Nederland og Filippinene. Ingrediensen brukes praktisk talt som en sandwich. Noen peanøttsmørprodukter er laget av nøtter i kombinasjon med fruktgelésmak. Det sies at mutteren inneholder et nivå av reservoar, som er et helbredende middel. Peanøttolje inneholder viktige næringsstoffer som vitamin B og E, arginin, kostfiber, p-kumarsyre, magnesium og protein. «National Peanut Butter Day» feires i USA 24. januar.
  • Papayajuice er den mest foretrukne drikken som bidrar til å øke brystveksten. Saften inneholder et særegent næringsstoff som kalles «papainenzym» som er nødvendig for kroppens normale fordøyelse. Moden papaya frukt forhindrer forstoppelse og andre utskillelsessykdommer. Basert på en studie utført av Larca Museum Collection, skaper papayajuice en antiproliferativ effekt på kreftceller på grunn av ingrediensen lykopen. Lykopen er avgjørende for å stimulere immunsystemet. Papaya frø, som vanligvis blandes i tilberedningen av saften, inneholder nefrobeskyttende næringsstoffer som renser giftige kjemikalier fra kroppen.
  • Frokostblandinger er enkle å tilberede matvarer for brystforstørrelse som ofte spises med fersk frukt eller melk. Korn er laget av bearbeidede hvetekorn. Noen selskaper, for eksempel Kellogs, også kjent som «havregryn», markedsfører sin produktserie med frokostblandinger for helsemessige fordeler. Frokostblandinger er forsterket med vitaminer og fiberrik mat. Kornindustrien i Nord -Amerika og Europa har en nåværende brutto fortjeneste på 40 – 45%, som regnes som den høyeste brutto prosentandelen i historien. Varme frokostblandinger eller ganske enkelt kjent som «grøt» er laget av kokte frokostblandinger blandet med søte ingredienser som sukker eller lønnesirup.
  • Ost er verdens mest dominerende meieriprodukt. Hundrevis av osteprodukter produseres daglig. Ost er laget av melkesyre blandet med sitronsaft eller eddik, og syrnes vanligvis for å redusere bakterienivået. I tillegg til å regulere brystvekst, hjelper ost også med å beskytte tannemaljen, øker unødvendig spyttflyt og fjerner høye nivåer av sukker og syre fra kroppen. Ifølge U.S. Center for Science and Public Interest er ost en viktig kilde til umettet fett i Amerika og nabolandene.
  • Blomkål – en grønnsak «Brassica Oleracea», som siden antikken er klassifisert som en svært modifisert plante. Blomkålplanten ble opprinnelig importert til Frankrike og Genova på 1500 -tallet. Blomkål er rik på folsyre, kostfiber og vitamin C, noe som gjør den til en av de anbefalte matvarene som reduserer risikoen for brystkreft. Grønnsaker inneholder også viktige fytokjemikalier og sulforafan som er til fordel for menneskers helse. Blomkål er en viktig kilde til et DNA-basert kjemikalie kalt «indol-3-karbinol», som er veldig viktig for å blokkere veksten av kreftceller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *