6 enkle måter å hjelpe ville fugler til å overleve ekstremt vintervær

Av | oktober 8, 2021

1. Oppbevar matere godt, spesielt om morgenen. Etter en lang kald natt trenger fuglene i bakgården høyenergimat som solsikkefrø, kvalitetsmasse, peanøtter og peanøttsmør.

2. Sørg for at fuglematerne er ryddet for snø og is. Etter kraftig snø er materne mine dekket og må rengjøres slik at fuglene mine får tilgang til frø og te. Jeg liker å gjøre det tidlig på morgenen, slik at de kan være sikre på en varm frokost!

3. Kjøp en billig fuglebadvarmer på ditt lokale hagesenter eller online. Koble den til en utendørs skjøteledning som er oppført og godkjent av UL, legg den i et fuglebad eller i et grunt trau, og du vil glede flokker grådige fugler hele vinteren. Jeg dekker varmeapparatet mitt med en flat stein bare fordi det ser mer naturlig ut for fugler enn et skinnende metallgjenstand. Men du trenger ikke; lavspenningen og beskyttelsesdekselet på spolen sikrer fuglens sikkerhet.

4. Sett bokser for hager hvor fugler kan klemme sammen om natten. De bør ha interne sittestoler eller et åpent nett festet til veggene som fugler kan klamre seg til under søvn. Takbokser bør også ha en flyttbar rengjøring for å bli kvitt rusk og søppel med jevne mellomrom. Jeg bruker spon og sag, noe som gjør rengjøring mye enklere.

5. Bygg en haug med børster som dine fjærbesøkende kan bruke til ly og matkilder, spesielt under en snøstorm. Start med et lag med tørre blader og kryss -kryss og legg til store stammer med små trær og frøplanter som vil forlate lommer hvor fugler kan jakte på små insekter og holde seg varme. Legg til mer i bunken når kvistene faller og samles rundt hagen din. Hvis du har eviggrønne planter, kan du legge dem til toppen av haugen som et «tak».

6. Plant bartrær! Disse typer løvtrær er perfekte for fuglenes habitat. Ta kontakt med lokale dyrkere og planteskoler for lokale arter som lett kan akklimatiseres og trives i ditt område. Ulike graner, furutrær og eviggrønne trær og busker gir mat, ly, hekkeplasser og tilfluktsrom for rovdyr. Deres tette vaner gjør dem ideelle for vinterhytter som ville fugler vil sette pris på.

Selv om ville fugler fysisk har tilpasset seg vinterstormer og lave temperaturer, kan mennesker fortsatt endre overlevelsesraten betydelig. Og hvem vil ikke at flere fargerike, glade sangfugler skal forbedre dagene?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *