7 beste ting å spise til frokost

Av | oktober 9, 2021

Mange sier at frokost er den viktigste retten. Og det er sannsynligvis sant fordi du må komme godt i gang etter at du har sovet gjennom natten. Frokost hjelper deg med å jobbe hele dagen.

Men det er viktig ikke bare å sørge for at du spiser frokost, men også å spise den beste frokosten. Så her er en liste over, etter min mening, de syv beste tingene å spise til frokost.

1. Frukt. For eksempel bananer, grapefrukt, appelsiner, epler, til og med vannmeloner. Frukt inneholder mye fiber og bidrar til å gå ned i vekt.

2. Grønnsaker. Selv om de fleste ikke tenker på grønnsaker som en ekte frokost, er de virkelig veldig næringsrike og fiberrike. Fra grønnsaker, som gulrøtter, agurker og rødbeter, kan du lage en cocktail til frokost.

3. Egg. Gjennom årene begynte egg å sprekke dårlig om kolesterolproblemer. Men faktisk er egg veldig bra for deg. De inneholder en «god» kolesteroltype som ikke øker kolesterolnivået hos mennesker som mange fryktet. De er proteiner og ganske mettende. Det er også mange måter å lage egg på, som du sikkert vet.

4. Yoghurt. Yoghurt er lett å spise fordi det er i de små koppene du kan kjøpe i butikken. Gresk yoghurt er ganske næringsrik fordi den inneholder protein og hjelper til med vekttap. Mange greske yoghurt inneholder blandet frukt, men sørg for at yoghurten inneholder levende kulturer som skal stå på etiketten.

5. Havregryn. En annen frokost er relativt enkel å lage, og det er mange forskjellige typer å velge mellom. Havregryn inneholder fiber som hjelper deg å føle deg mett det meste av dagen. Det hjelper også å senke kolesterolet.

6. Fullkorns tortillaer. Vafler er også gode, selv franske toasts. En annen er veldig lett å lage frokost, ettersom mange merker kommer frosset og kan tilberedes i mikrobølgeovnen eller brødristeren. Men prøv å unngå sukkersirup; Du kan krydre vafler eller tortillaer med frukt, yoghurt eller hermetikk.

7. Smørbrød. Ja, smørbrød kan være en del av en næringsrik frokost. Men brød trenger ikke å være så billig hvitt brød; det må være et varemerke som er skrevet 100% fullkorn på. Smørbrødet kan være peanøttsmør og gelé, men les i begge tilfellene etikettene. Peanøttsmør skal bare inneholde nøtter og salt eller olje og ingen andre; de er dyrere, men de er verdt det. Gelé eller hermetikk bør også bare inneholde frukt.

Bonus: kaffe! Det har vært mye snakk i disse dager om hvorvidt kaffe er sunt eller ikke. Generelt sett er det normalt å drikke en kopp til frokost, men ikke mer. Og sørg for at du har mat som nevnt ovenfor. Til slutt, vær forsiktig når du tilsetter for mye fløte eller sukker til kaffe; prøv skummet melk med det og veldig lite sukker.

Start dagen med en sunn frokost som ikke inkluderer mat som bagels, donuts og lignende, kan øke morgenen din så vel som resten av dagen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *