Bli kvitt hemorroider med disse 6 påviste teknikkene du kan gjøre hjemme

Av | september 27, 2021

For å bli kvitt hemorroider er det veldig viktig å starte behandlingen så snart som mulig, spesielt så snart du innser at du har hemorroider. Regelmessig trykk på anus er dårlig fordi åreknuter forårsaker irritasjon. Hvis den ikke behandles, kan denne tilstanden også forårsake ømhet og rektal blødning. Men hvis du ikke vil oppsøke lege, kan du prøve disse 6 utprøvde metodene for å bli kvitt hemorroider selv.

1. Det er veldig viktig at du prøver å drikke rikelig med vann, åtte glass om dagen anbefales på det sterkeste ettersom vann også kan fungere som en avføringsmykner.

2. Hvis du liker å gjøre tunge øvelser, for eksempel å løfte vekter eller sykle, må du slutte å gjøre det. Disse øvelsene er gode for å bringe kroppen i riktig stand, men regnes som dårlige for hemorroider. Hvis du virkelig vil trene, kan du prøve svømming eller yoga. På denne måten kan dine følsomme muskler slappe av fra spenning eller press. Denne tilstanden regnes også som hovedårsaken til hemorroider.

3. Kremer og salver kan brukes for å bli kvitt hemorroider. Disse produktene er lett å finne på ditt lokale apotek. Alternativt kan du få dem uten resept. Det er et faktum at du kan bruke en krem ​​eller salve når som helst på dagen, men det anbefales å bruke den om natten før sengetid.

4. Hvis du trenger å rengjøre analområdet, må det rengjøres forsiktig. Toalettpapiret ditt må først fuktes og tørkes grundig. Husk at du også bør unngå toalettpapir som inneholder kjemikalier, fargestoffer eller fargestoffer.

5. For å bli kvitt hemorroider bør du prøve å spise fiberrik mat. Det er et faktum at hard avføring og forstoppelse skyldes mangel på fiber i kostholdet ditt. Du bør prøve å spise fersk frukt, grønnsaker og peanøttsmør.

6. En annen måte å bli kvitt hemorroider på er å bruke stikkpiller. Det er noen gode suppositorier med lignende ingredienser. Dette er grunnen til at du ikke trenger å bruke dyre stikkpiller som gir samme effekt som billige. Vaselin anbefales også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *