Er det godt å spise rå honning for eksem – finn nå ut sannheten om rensing av huden din

Av | oktober 10, 2021

Millioner av mennesker rundt om i verden lider av eksem. Det er en dødelig hudsykdom som kan være ganske forvrengt. Symptomer inkluderer utslett, svie, rødhet og alvorlig kløe som noen ganger kan være svært uutholdelig. Med alle disse symptomene er folk alltid på utkikk etter naturmidler, og et spørsmål som kommer til mange er: Er det å spise rå honning bra for eksem?

Rå honning har blitt brukt til behandling av alle slags sykdommer over hele verden. Men eksem er en veldig dødelig sykdom, så vi må se dypere for å se hvilken effekt det vil ha på huden vår.

Rå honning inneholder pollen og støv fra ‘bi -aktivitet’. Når rå honning brukes, lar den en persons hud utvikle immunitet mot dette støvet og pollenet som vanligvis brenner huden. Der hjelper det å redusere eksem ved å spise rå honning og forhindrer eksterne faktorer som vanligvis irriterer huden. Imidlertid bør rå honning ikke siles før bruk.

I tillegg til å spise rå honning, kan du bruke den lokalt på det berørte området. Bare sørg for at hudoverflaten er ren og påfør i små mengder. Det kan være lurt å dekke den til med en wrap slik at limet kan reduseres.

Når skal du bruke rå honning

Det er visse tider når eksemet ditt bare vil blusse opp på deg. Dette kan skyldes klimatiske forhold eller andre faktorer. Det er best å prøve å holde det under kontroll på dette tidspunktet før det blir verre. Du kan bruke honning på dette tidspunktet, men hvis du vil forbli eksemfri, må du gjøre andre vaner med «eksemreduksjon».

Praksisen med å redusere eksem

1. Prøv å holde huden ren hele tiden. Det vil hjelpe å bade to ganger om dagen med en mild såpe som ikke irriterer huden.

2. Hold deg unna solen. Ja, du trenger litt sollys, men langvarig eksponering for solen kan forårsake alvorlig skade på huden din.

3. Ikke irritere huden din ved å skrape. Når du klør, vil du til og med kutte flekken fordi huden blir tynnere, så det vil forårsake flere problemer på seg selv.

Måter å rense huden din mot eksem

Å bruke rå honning og følge tipsene ovenfor kan bidra til å redusere eller eliminere eksemet ditt, avhengig av hvor alvorlig det er. Du må angripe før problemet blir verre. Så nå har du svaret på spørsmålet ditt: «Er det å spise rå honning bra for eksem?» Følg tipsene ovenfor og se hvordan huden din blir klarere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *