Ernæringsplaner for å bygge muskelmasse er det grunnleggende

Av | september 28, 2021

Det er flere makronæringsrike matvarer som må inkluderes i kroppsbygging som bør inkluderes i enhver diettplan for å bygge muskler. Disse matvarene er rike på proteiner, gode fettstoffer eller karbohydrater og kan enkelt brukes i oppskrifter eller snacks når du er på farten.

Havregryn
Havregryn inneholder mye karbohydrater som sakte brenner og kjøpes enkelt i bulk. Selv om havregryn først og fremst blir vurdert til frokost, er det en utmerket mat som må inkluderes i proteinshakes for å øke kaloriene, havremelkaker med lite sukker og hjemmelagde snacks.

Anslått pris: Quaker havre, havregryn 42 gram priset fra $ 5 til $ 6 i butikker som Walmart eller Target.

Peanøttsmør
Kalorietett og lett å bruke, peanøttsmør er hovedbyggesteinen for de fleste kroppsbyggende dietter. Når du lager en ernæringsplan for å bygge muskler eller for enkelhets skyld, er peanøttsmør en av matvarene med størst verdi. Peanøttolje er ekstremt rik på essensielle fettsyrer og proteiner. Disse fettene og proteinene er ekstremt viktige for kroppen for å bygge muskelmasse og forbli i en tilstand av anabolisme. Peanøttsmør kan legges til proteinshakes (sammen med havregryn), brukes til en sandwich (ja, peanøttsmør og gelé) og til og med spises rett fra badekaret for en rask matbit. I tillegg til at peanøttsmør tett inneholder gode makronæringsstoffer, er det ekstremt mettende, slik at kroppen kan føle seg mindre sulten i løpet av dagen.

Estimert pris: Peanøttsmørmerker som Jif og Peter Pan, 40-unse bad koster $ 5 til $ 6 i butikker som Walmart eller Target.

Tunfisk på boks
Hermetisert tunfisk – et annet viktig element i dietten for å bygge muskelmasse. Hermetisk kjøtt er ikke bare praktisk, men også rimelig. De fleste hermetiserte tunfiskene inneholder mye protein. I en krukke kan det være 30-50 g protein (avhengig av merke og størrelse på glassene). Selv om smaken av tunfisk i seg selv ikke er den mest tiltalende, er kjøttet lett å manipulere for å lage tunfisk salatsmørbrød, tunfiskbiff og raske tunfiskburgere.

Estimert pris: Hermetisert tunfisk, 12 unse bokser koster $ 2 til $ 4 i butikker som Walmart eller Target.

Egg (hele og protein)
Alle som lager en ernæringsplan for kroppsbygging forstår viktigheten av protein. Egg har blitt brukt i årevis av treningsentusiaster som et raskt protein. Selv om de fleste anser eggeplomme som et negativt aspekt av hele egget, er det enkle faktum at hele egget har nødvendig fett og godt kolesterol som kroppen trenger for å fungere skikkelig. Det er derfor mange, om ikke de fleste, ernæringsfysiologer innen fitness og kroppsbygging mener at det sammen med eggehvite anbefales å spise hele egg. I tillegg er en av fordelene med egg muligheten til å forberede store omganger og ta dem med som en matbit. Egg er ekstremt kostnadseffektive og kan tilberedes stekt, eggerøre, kokt og til og med brukes til å lage proteinpannekaker uten blomster.

Anslått pris: når du lager en ernæringsplan for et budsjett, kan og bør egg kjøpes i bulk. Pakker med hele egg på Costco koster $ 6 til $ 7 for 7,5 dusin egg.

Konklusjon
Det er ganske vanskelig å starte kroppsbygging eller treningstimer. Å ofre suget og billig hurtigmat gjør det vanskelig å følge en måltidsplan. I tillegg gjør budsjettbegrensninger knyttet til kjøp og bruk av produkter av høy kvalitet det svært vanskelig å opprettholde valutakursen. De tidligere nevnte produktene gjør det imidlertid mye lettere og mye mer kostnadseffektivt å bygge muskler. Hvert av disse produktene kan tilberedes på forskjellige måter og gir de nødvendige makronæringsstoffene som trengs for alle trenings- og kroppsbyggende ernæringsplaner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *