Grunnleggende PCOS -rensing for vekttap

Av | oktober 12, 2021

Start det nye året med rengjøring! For kvinner med polycystisk ovariesyndrom kan rydding av PCOS være svært nyttig. Ved å rense, avgifter du kroppen din, noe som kan bidra til å fremme og forbedre vekttap sammen med å redusere symptomene på polycystisk ovariesyndrom.

PCOS -rensing har mange fordeler:

  • Fjerner giftstoffer og kjemikalier fra kroppen
  • Forbedrer og øker energien din
  • Reduserer suget etter salt og sukker
  • Fremmer balansen i kroppen din
  • Begynn å gå ned i vekt!

Bruk de første to eller tre ukene i det nye året på å rydde PCOS, som består av rikelig med frukt og grønnsaker. Effektiv rensing inkluderer ikke alkohol, koffein, kjøtt eller meieriprodukter. Tre ganger om dagen før hvert måltid vil du blande en til to spiseskjeer eplecidereddik med en fjerdedel kopp vann. Eplecidereddik gir utallige fordeler for din helse og velvære; Det er spesielt effektivt for normal fordøyelse, vekttap og fremmer ren, sunn hud.

Rensing fra PCOS bør bestå av naturlige produkter, uten tilsatt sukker, uten konserveringsmidler og tilsetningsstoffer. Hvis du skal spise peanøttsmør, bør det være organisk ettersom det har mindre sukker og ingen hydrogenert olje eller mais sirup med høyt fruktoseinnhold. Maten skal være liten og enkel, slik at kroppen lett kan absorbere den. Under rensingen bør proteinet ikke komme fra kjøtt, men fra nøtter, bønner eller noen ganger egg.

Eksempel på PCOS -klareringsdag:

Frokost: Eple med peanøttsmør med eplecidereddik

Matbit: ½ avokado

Lunsj: Blandet grønn salat med sitronsaft (uten krem) med eplecidereddik

Matbit: En liten håndfull rå nøtter

Middag: Asiatisk stek (Bok Choi, mangold, spirer) med eplecidereddik

Å være overvektig med polycystisk ovariesyndrom kan øke alvorlighetsgraden av symptomene dine. Hvis du prøver å bli gravid, kan det også komplisere. Ved å miste bare 5% av kroppsvekten din, øker du dramatisk sjansene for en naturlig unnfangelse. Rensing fra PCOS kan hjelpe deg med å nå dette målet sammen med å begynne å gå ned i vekt. Hvis du trenger å gå ned i vekt for å nå et sunt område, er rensing et godt grunnlag.

De første to til fire dagene med å rydde PCOS kan være det vanskeligste, ettersom kroppen din kan oppleve sukkeruttak fra koffein, noe som kan føre til hodepine. I løpet av de første dagene vil du begynne å ha mer energi, sove bedre og du vil begynne å gå ned i vekt! Forplikt deg til å fortsette med PCOS-rensing i minst fjorten dager, bedre tjueen for å se optimale resultater enn å bytte til et sunt PCOS-diett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *