Hei kjære, vær forsiktig med hva du spiser

Av | oktober 1, 2021

Gjennom årene har jeg alltid holdt honning i kostholdet mitt – jeg anser det som en supermat. Jeg har noen spesielle oppskrifter som jeg bruker som inneholder honning. Hvis du har allergi og spiser lokal honning i begynnelsen av sesongen, blir du resistent mot det lokale pollen som påvirker disse allergiene. Det er velkjent og det fungerer veldig bra.

For noen dager siden sendte en bekjent meg informasjon fra en viral e -post om at vi spiser honning; «Inneholder honning botulisme? Honning kan inneholde botulismesporer som kan forårsake botulismeforgiftning. Det er noen områder i USA hvor den potensielle forurensningen av honning med botulismesporer er høy på grunn av jorda. Jorda inneholder botulismesporer / bakterier og planter Bruker. «

Nå ser det ut til at vi like godt kan være veldig slitne da det meste av honningen vår kommer fra Kina, og jeg vet at de ikke bryr seg om rotter om jordkvaliteten. BBC hadde nylig en interessant artikkel om utfordringen med forurenset jord, som ble publisert 18. april 2014; «Rapport: En femtedel av Kinas jord er forurenset,» og vi importerer også ett tonn honning fra Kina, ifølge en artikkel i Food Security News som ble publisert 15. august 2014; «Asiatisk honning, forbudt i Europa, oversvømmer amerikanske dagligvarehyller – FDA har den nødvendige lovgivningen for å holde forfalsket honning fra butikkhyllene, men honningindustrien sier,» skrev Andrew Snyder, som sa at EU allerede har forbudt det fra Kina.

Vår lokale FDA kontrollerer amerikanske bønder og vil sannsynligvis også ha lokale kontroller på bondemarkeder, men visste du at bare 2% er kontrollert på lastcontainere fra Kina? Hva med FDA, har de kontorer i Kina? Ja, to. To kontorer over hele landet, folk vi trenger å tenke på her, vi trenger å vite hva som er i den honningen, ja, for dette må vi vite mer om alle matvarer, men lytt kjære, dette er det vi må se. Faktisk håper jeg at du kan vurdere alt dette og tenke på det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *