Hennes tips for rask vektøkning med honning og egg

Av | september 27, 2021

Hvis du er undervektig, trenger du tips for å gå opp i vekt raskt. Ett tips er å spise honning og egg for rask vektøkning. Kombinasjonen av egg og honning vil hjelpe din ultratynne kropp med å gå opp i vekt på kort tid.

Du bør legge til honning og egg i den raske vektøkningsmenyen. Honning og egg er populære matvarer. Med honning og egg vil du bli overrasket over vekten din etter kort tid. La oss prøve nå.

Honning- og eggbasert meny for rask vektøkning

Eggeplommer inneholder de fleste næringsstoffene i et egg. En eggeplomme inneholder i gjennomsnitt 13,6% protein, 29,8% fett og 1,6% mineraler samt andre vitaminer som vitamin B, D, E.

Proteinet i eggeplommer kan hjelpe deg med å bygge muskler. Lesitin i et egg er et fettstoff som regulerer kroppens celler og hjelper til med vektøkning. Eggeplommer kan kokes eller dampes.

Honning er rik på verdifulle næringsstoffer og naturlig sukker, og er en essensiell mat for mennesker. Honning beskytter helsen din og hjelper deg å gå opp i vekt effektivt. Sammen med mange høye vitaminer som vitamin A, vitamin D og vitamin E samt verdifulle enzymer med høye nivåer av naturlig sukker, vil honning forbedre helsen din, øke immuniteten din og hjelpe deg med å gå opp i vekt.

Ved å kombinere egg og honning får du en deilig matbit for rask og sunn vektøkning.

Hvordan lage egg og honning

– Pisk to eggeplommer med 50 ml honning, tilsett 50 ml varmt vann, og fortsett deretter vispingen. Når blandingen er varm nok, tilsett noen dråper sitronsaft og den er klar for drikken din.

– Pisk to eggeplommer med 50 ml honning, og tilsett deretter litt ingefær. Du kan tilberede den på et elektrisk sted eller riskoker. Da er det klart for deg å spise. Du kan spise den med litt ris.

Men hvis du er fornøyd med vekten din, bør du ikke spise denne maten ofte, ellers blir du overvektig. Det anbefales å spise honning og egg en eller to ganger i uken.

For dyp søvn bør du spise honning og egg etter frokost eller før 20.00.

Jeg ønsker deg suksess med dette tipset for rask vektøkning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *