Historien om Twix Candy

Av | oktober 5, 2021

Twix er et deilig godteri toppet med smør og et tykt lag karamell, og hele baren er dekket med melkesjokolade. Størrelsen på Twix -godteriet er omtrent fire centimeter lang, og de to er pakket sammen i en innpakket. Merket eies av Mars Inc., som er en av verdens anerkjente og største konfektprodusenter.

Mars Limited opprettet den for første gang i Storbritannia i 1967. Umiddelbart på 30 -tallet av forrige århundre opprettet Forest Mars Sr den nåværende sjokoladebaren «Mars». I tillegg er Slough -fabrikken også hjemmefabrikk for andre populære merker som Snickers, Skittles, Topic og Starburst. Noen år etter opprettelsen av Twix -baren ble den lansert over hele Vest -Europa under navnet Raider.

Twix candy var endelig tilgjengelig i USA i 1979. Den var pakket inn i et gullfarget omslag med oransje tekst og ble kalt Twix Cookie Bar. Twix gjorde alltid annonsen med smak i form av et foto fra en av stripene delt i to, og karamellen var litt buet av ett stykke og viste mykheten.

Perioden med jevnt salg til begynnelsen av 1980 -tallet antyder at Mars Inc. fornøyd med Twix -merket. Godterimerket taklet egentlig ikke detaljhandel, og søket etter en erstatning eller forbedring som fulgte med Twix peanøttsmør begynte i 1983. En myk blanding av peanøttsmør ble tilsatt og karamellen ble fjernet. Dette utløste en positiv reaksjon i markedet.

Mars i 1991 omdøpte Raider sjokoladebaren til Twix, som tilsvarte deres globale merkevare, men dette førte til offentlig forsømmelse. Annonsekampanjen hadde et slagord oversatt til Raider – nå Twix, og det var ingen andre endringer. Publikum oppfattet endringene som et hånlig forsøk på å gjenopplive salget av det gamle produktet gjennom rebranding. Det var så mye at Twix -merket ble synonymt med kynisk rebranding i Tyskland når det gjelder politikk og næringslivet.

Å endre navnet fra Raider til Twix har blitt en klønete markedsføring. Kritikk av markedsføringskampanjen Twix fortsatte det meste av 1900 -tallet og gikk inn i det nye årtusenet. Det ble antatt at merket ble solgt for å tiltrekke seg unge tenåringsgutter med grådige seksuelle lyster for kvinner. Mange kvinnebevegelser har beskrevet merkets reklame som lik ølreklame, der uheldige unge menn kan tiltrekke seg vakre kvinner ved å spise Twix -godteri.

Twix ble valgt på begynnelsen av 1990 -tallet som en del av merkevareøkningen og den generelle produktutviklingen til Mars Inc. Planen var å redesigne merkevaren for å konkurrere i iskrem med frosne Twix -barer for å tiltrekke kjøpesentre. Individuelle innpakket barer har blitt populære og har økt salget av Mars -konfektmerker utenfor deres tradisjonelle markeder.

Den siste kontroversen om Twix -merket skjedde i 2007 da Mars Inc. i Europa har erstattet mysen i godisene med løpe for dyr, noe som har ført til store offentlige protester og negativ omtale i pressen. På slutten av 2007, Mars Inc. sluttet å bruke animalsk abomasum i godteriene sine og gikk tilbake til den gamle oppskriften. Imidlertid bemerket informanten i 2008 at løpe for dyr fremdeles ble brukt, til tross for selskapets forsikringer om det motsatte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *