Hjemmeskole familie av peanøttsmør

Av | september 26, 2021

Har du noen gang hørt om lekser som er forbundet med peanøttsmør? Hvis du er som meg, var jeg heller ikke før jeg leste denne boken for noen år siden. Faktisk har jeg lest den flere ganger, gjennom årene, på grunn av forfatterens sans for humor og vittige refleksjoner om hvordan livet noen ganger er for en familie på hjemmeskolen. Han viser at hjemmeskolen er «full av overraskelser, utfordringer og velsignelser».

Ok, men hva har det med peanøttsmør å gjøre? Bill Butterworth forbinder hjemmeskole og peanøttsmør med livet. Det føles som om livet er veldig likt peanøttsmør. Til forskjellige tider kan det være glatt eller sprøtt. Men viktigst av alt, som peanøttsmør på to skiver eller brød (eller noe annet det berører), holder familier hjemme.

Hva vil du kalle hjemmeskolefamilien, som er full av konstant aktivitet, med 4 små barn, 2 voksne og et nytt barn på farten? Hvorfor Union Station, selvfølgelig! Som Bill sier: «Hva annet kan kalles et hus som et togdepot? Det passer så bra. Huset vårt har all galskap i en terminal, men det gir også et sted å slappe av mellom turene. Så det ble bestemt: Union Station . «.

Tittlene på denne boken er også ganske spennende. Prøv å tenke deg «Happy Bread», «Banal School Chase», «Return to Mount Walton», «The Tale of the Whale», «Union Spy Station», og listen fortsetter.

Som pastor, en bibellærer på radioen, og forfatteren Chuck Swindol sier: «Jeg stemte gjerne på en ekte peanøttsmørfamilie. Det er en varm, munter, alltid betryggende uttalelse om verdien av å være i kommunikasjon med barna dine. Jeg ‘ m mer alle setter pris på det faktum at de kommer fra et hjem hvor foreldre praktiserer mye mer enn de forkynner. Du vil glede deg over det. «

Vil du ha en bok som får deg til å smile? Les dette! Jeg er glad jeg gjorde det !!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *