Honning for håret ditt

Av | oktober 5, 2021

Hvem hadde trodd å bruke honning til hårvekst? Men egentlig er denne flytende himmelen ikke bare deilig for smaksløkene dine; Det er fra hodet til tærne. Det er en naturlig skjønnhetsbehandling, som de kaller det. Siden honning er lett tilgjengelig, er det mange oppskrifter som kan brukes til å behandle hårvekst.

Hårbalsam for rosmarin honning

Vi føler oss varme og kalde året rundt og ekstreme værforandringer kan få håret til å se ut som halm. Bruken av honning for hårvekst gir næring til håret; En blanding av olivenolje for fuktighet, rosmarin for hårvekst og honning for glans. Ingredienser: Du trenger 8 kopper olivenolje (varm), 4 dråper essensiell rosmarinolje, 8 kopper honning, en teskje. Xanthum lim og selvfølgelig en halv kopp honning. Instruksjoner: Bland alle ingrediensene grundig og hell i en sjampobeholder. Påfør i fuktig hår og masser godt i hodebunnen. Sørg for at blandingen fungerer helt gjennom håret ditt. La virke i 30 minutter med et varmt håndkle. Fjern med et håndkle, sjampo lett med vanlig sjampo.

Honning og kanelhårbehandling En populær måte å bruke honning for hårvekst på. Honning og kanel kan brukes som hårvekstbehandling. Det er noen mennesker som garanterer effektiviteten av denne kombinasjonen, men jeg tviler på at de har forskningsbevis som støtter effektiviteten de hevder. Ingredienser: varm olivenolje, honning og en teskje kanel. Instruksjoner: Lag en pasta av alle ingrediensene og masser på håndflaten og hvil i 15 minutter. Etter den tildelte tiden, vask håret med vanlig sjampo. Gjenta denne prosedyren tre til fire ganger i uken.

Honningshårbalsam er en annen enkel måte å bruke honning til hårvekst. Honning har lenge vært en favoritt blant skjønnhetseksperter. De vet at honning nærer og fukter ikke bare håret, men også huden. Her er en balsam som bruker honning til å behandle hårvekst. Ingredienser: 3-6 ss. Honning, 1-2 ss jojobaolje eller olivenolje og noen dråper ønskelig eterisk olje.

Instruksjoner: Bland alle ingrediensene og masser inn i hodebunnen. La virke i 15 minutter før du skyller med kaldt vann; Sjampo håret med vanlig sjampo og lufttørket hår.

Retningslinjer for valg av eteriske oljer:

Tørt eller tykt hår: sandeltre, lavendel, pamororosa eller geranium.

Kjemisk skadet hår: sandeltre, lavendel, røkelse eller geranium.

Blondt hår: sitron, geranium eller kamille.

Grått hår: gjess, rose, lavendel eller geranium.

Hårfall: rosmarin, einer eller lavendel.

Flass: Rosmarin, eukalyptus, tea tree eller sedertre.

Men for de som synes det er merkelig og rotete å bruke honning for hårvekst, bare drikk det, du kan lage en smoothie av banan, yoghurt, honning og skummet melk, og det kan også oppmuntre til hårvekst. Det er sant at honning kan lyse deg opp fra topp til tå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *