Hva du skal gjøre når du ikke kan sove: Honning og kanel

Av | september 30, 2021

Jeg kunne ikke sove i natt.

Jeg prøvde ingenting fungerte, så jeg ga til slutt opp og reiste meg. Jeg gjorde popcorn -pop og så en film. Da jeg prøvde igjen etter 14.00, kunne jeg fortsatt ikke sove. Jeg vet ikke når jeg endelig gikk av, men jeg er sikker på at jeg ikke var klar til å stå opp i morges.

En effekt av søvnmangel er mangel på ambisjoner. Jeg har klart å sette av de fleste tingene jeg ønsket å gjøre i dag – som å klippe plenen.

Mangel på konsentrasjon kan også skyldes søvnmangel. Jeg surfer på nettet – i et forum for baby boomers. Jeg så en tråd med tittelen «Eldre og sovende problemer». Nå vil jeg generelt utelukke begrepet “voksen”. I en alder av 80 tror jeg ikke jeg er gammel – som i går kveld.

Sønnen min, når han prøver å få meg til å gjøre noe jeg egentlig ikke vil gjøre, sier han: «Kom igjen, mamma – du er så gammel som du tror.» I dag føler jeg meg gammel.

Uansett, jeg trodde jeg ville lese innleggene om søvnproblemer hos voksne, men da jeg prøvde å klikke på tråden, mislyktes enten konsentrasjonen eller hånd-øye-koordinasjonen min, og jeg endte opp med å klikke på tråden ovenfor.

Den fikk tittelen «Helsemessige fordeler av honning og kanel.»

Okei, noen ganger må du håndtere den hånden eller løpe med ballen kastet mot deg.

Honning og kanel ser ut til å ha en lang tradisjon som et urtemedisin for mange plager. Det sies å være gunstig for å forebygge hjerteinfarkt og redusere smerter i leddgikt. Dosen er en kopp varmt vann, 1/2 ts kanel og 2 ts honning. Tatt daglig, skal det redusere betennelse.

Honning og kanel hjelper ikke bare med mageproblemer og influensasymptomer, de har også vist seg å styrke immunsystemet for å forhindre virus- og bakterieinfeksjoner, og i stor grad bidra til å bekjempe sykdommer i hvite blodlegemer.

Brukt i en kombinasjon av en sunn livsstil, anbefales det å bruke begge ingrediensene 3 eller 4 ganger om dagen for å hjelpe mange eldre (igjen det begrepet!) Overvinn problemet, oppretthold god helse og lev et langt liv.

I tillegg er det bevis på at hvis en teskje honning og kanel blandes med en kopp kokt vann for å forhindre fettdannelse, regelmessig før frokost og før du legger deg, fordi det hjelper å gå ned i vekt – selv hos overvektige mennesker!

I noen tilfeller har honning og kanel vist seg å være et effektivt kreftdempende middel – delvis på grunn av deres evne til å styrke immunsystemet og rensegenskapene.

Til slutt er honning brukt som pasta nyttig for utslett og hudutslett, fra enkle kviser til mer alvorlig eksem og til og med herpes.

Den eneste fordelen med å ikke nevne tråden er at å strø en spiseskje honning i en kopp varm melk (men kanel vil sannsynligvis virke) kan hjelpe deg med å sove. Tenk deg det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *