Hva er fordelene med honning og villskog svart honning?

Av | september 27, 2021

Honning er et naturlig antiseptisk middel som dreper bakterier i sår og er effektivt for å helbrede sår. I tillegg til antibakteriell, trekker honning kroppsvæsker og næringsstoffer til sårstedet som kan akselerere helbredelsen. Honning har vært populær i tusenvis av år på grunn av sine unike næringsstoffer. Det er et naturlig antiseptisk middel som dreper bakterier i såret og er effektivt for å helbrede sår. Den inneholder glukose og fruktose som absorberes av kroppen, aminosyrer som inneholder 8 essensielle, mer enn 20 mineraler, mer enn 20 vitaminer og enzymer.

Studier har vist at honning forbedrer kronisk bronkitt, bronkial astma, bihuleproblemer og allergi.

1. Honning har blitt brukt mot depresjon, tretthet, søvnløshet, nervøse lidelser, urinretensjon, kramper, hodepine og høyt blodtrykk.

2. Honning forskjønner og beroliger huden, eliminerer mange hudsykdommer.

3. Honning akselererer sårheling.

4. Honning letter fordøyelsen og absorpsjonen av andre matvarer.

5. Honning har avføringsmiddel, beroligende, antitoksiske og antiseptiske effekter.

6. Honning er effektivt for behandling av anemi.

Honning kan være et godt alternativ til sukker i våre daglige drinker og måltider. På toppen av det er det effektivt for behandling av mange medisinske plager. Honning inneholder sukker som glukose og fruktose og mineraler som magnesium, kalium, kalsium, natriumklor, svovel, jern og fosfat. Den gir oss vitamin B1, B2, C, B6, B5 og B3 og inneholder små mengder kobber, jod og sink.

Svart vill honning hentes fra de hyppige tropiske regnskogene i Titiwangsa -fjellene. Blant de forskjellige typene honningekstraktorer, velger Giant B kun ren svart vill naturlig honning for å tjene våre verdsatte kunder. Svart villhonning består av nektar, pollen og andre naturlige ekstrakter av blomster. Svart vill honning er rik på vitaminer, aminosyrer, mineraler og enzymer. Den har en høyere ernæringsprofil fordi den ikke er utsatt for noen form for interferens, forurensning eller forurensning av menneskelig aktivitet Ren honning består av to hovedsukker, fruktose og glukose. Dette er monosakkarider eller vanlige sukkerarter. Disse sukkerarter kan absorberes direkte i menneskekroppen uten fordøyelse. Ren honning er et naturlig konserveringsmiddel og kan lagres på ubestemt tid.

Disse har blitt bevist i store studier at ren vill honning har medisinsk verdi og effekt. Fra begynnelsen av menneskelig sivilisasjon, fram til egyptisk tid, er det opptegnelser som viser at honning faktisk ble brukt til estetiske og inale formål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *