Hva forårsaker bihulebetennelse?

Av | september 30, 2021

Betennelse i bihulene kan være forårsaket av en sopp i miljøet ditt. Mugg og sopp er et problem i minst 50% av hjemmene våre. Hvis de får vokse mens du puster og svelger muggsporer, kan du få alvorlige helsekonsekvenser.

Forskerne fant at de fleste tilfeller av kronisk bihulebetennelse ikke er forårsaket av en infeksjon, men faktisk er en immunforstyrrelse forårsaket av en sopp. I en studie fra 1999 fant forskere at sopporganismer var til stede i slimet til 96 prosent av pasientene som ble operert for kronisk bihulebetennelse, og inflammatoriske celler samlet seg rundt soppen, noe som betyr at sykdommen var forårsaket av en sopp.

Du kan også få i deg soppen i maten du spiser. En av de viktigste synderne er peanøtter. De fleste mennesker elsker peanøtter og peanøttsmør, men det kan gjøre deg syk.

Kronisk bihulebetennelse kan skyldes alt som forhindrer luftstrømmen inn i bihulene og slimutstrømningen fra bihulene.

Hvis du er en kronisk bihule, vet du sannsynligvis hva som utløser deg. Hvis du ikke vet det, kan du prøve å huske hva du gjorde, hvor du gikk og hva du spiste til den siste bihulebetennelsen. Du kan lære å forhindre problemer før de starter.

Noen ganger kan du spise noe og legge merke til at bihulene dine er tette etter en stund. Du kan være allergisk mot denne maten, og for deg forårsaker det bihulebetennelse, og du kan puste normalt, ellers kan nesen starte plutselig.

Å gå ut på en vindfull dag vil drepe bihulene mine. Det spiller ingen rolle om det er vinter eller sommer, vinden er ikke din venn hvis du har bihulebetennelse.

Støv- og støvmidd er et stort problem for personer med allergi og astma, samt kronisk bihulebetennelse. Det er viktig å vaske sengetøy hver uke i varmt vann og støvsuge madrassen og madrassen regelmessig. Vask puter hvis mulig, eller rengjør dem profesjonelt. Jeg bor i Minnesota, så på en kald dag legger jeg puter utenfor for å fryse de små skapningene, og det frisker opp putene. Kanskje en fryser ville gjort det samme, jeg er ikke sikker.

Det er best å ikke ha et teppe på soverommet, men når du gjør det, er det viktig å støvsuge alle sprekker og sprekker langs gulvets overflate for å plukke opp så mange støvmidd som mulig. En luftrenser i eller i nærheten av soverommet vil også hjelpe.

Du må kanskje ta et vitamin D -tilskudd hvis du lever i et kaldt, ikke for solrikt klima som meg. Og det er viktig for alle å ta et kvalitetsomega-3-supplement for å forhindre kronisk betennelse i kroppen din.

Hvis du har kronisk bihulebetennelse eller bihulebetennelse, varer det i minst en måned og kommer tilbake med jevne mellomrom. Dette vil gjøre det vanskelig å puste gjennom nesen, og når du prøver å sovne er det nesten umulig. Du kan også ha hodepine når du våkner om morgenen.

Jeg visste alltid at det var på tide å gå til legen når jeg hadde alvorlig hodepine, tannpine og øreverk. Og det er bedre at jeg ikke prøver å bøye meg ned for å plukke opp noe, ellers eksploderer hodet mitt.

Leger og antibiotika er alltid siste utvei. Hvis jeg gjør mitt beste for å forhindre en bihulebetennelse, og jeg fortsatt vil få det, og

det gjør vondt og forstyrrer mitt normale regime, så går jeg til legen og får antibiotika i et par uker.

Og det er en ond sirkel fordi antibiotika dreper bakteriene som forårsaker infeksjonen, men de dreper også de gode bakteriene og får ofte gjæren til å vokse.

Hvis du vil lindre bihulebetennelse og eliminere bihulebetennelse, må du være en slags detektiv. Vær oppmerksom på kroppen din og forskjellige reaksjoner på maten og miljøene du møter. Hvis du kan trene deg selv til å gjøre dette, vil du forhindre bihulebetennelse og føle deg mye bedre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *