Hva skal jeg gjøre med peppergelé

Av | september 30, 2021

Vi liker vår gelé, vår fruktige, deilige toastfylling og lignende, og vi liker paprikaen vår. Krydret, krydret, varmt eller ikke, de er et flott tillegg til mange matvarer. Vi likte paprikaen og geléen vår til den dagen noen bestemte seg for å prøve dem sammen, og resultatet ble peppergelé. Det som skjedde med kombinasjonen av gelé og pepper kan bare kalles himmelsk, ettersom pepper avgir varme, og gelé-søtt for en søt-varm kombinasjon som ingenting annet på jorden.

Selv om du tidligere har spist peppergelé på toast eller kaker, visste du at den er mye mer allsidig? Det som tidligere var til frokost, har uventet mange måter å bruke det på som vil imponere disse smaksløkene!

Den gamle tradisjonelle favoritten til peanøttsmør og gelésmørbrød er absolutt en stift av mange dietter, men tilsett peanøttgelé i peanøttsmøret og hør smaksløkene synge !! Kombinasjonen kan også spises når som helst på kjeks å snakke på og legge den til kremost på en bagel eller kjeks og se! Smaken av himmelen venter.

Men det er ikke alt, siden denne søte varmen også kan brukes som marinade eller glasur (selvfølgelig litt drizzled) til kjøttstykker som svinekjøtt og kylling hvis du kebab dem til perfeksjon. Du kan til og med bruke den til ekstrahert svinekjøtt for å kjenne smaken, i motsetning til alle andre, for selvfølgelig kommer gelé i mange forskjellige smaker.

Er det ikke nok for deg? Hva med å bruke den som en saus til varme vinger, eller du kan bruke den til å løfte stekte grønnsaker med et trinn eller to. Med så mange smaker finner du sikkert en smakskombinasjon som vil appellere til hele familien.

Peppergelé har eksistert i flere år, så selvfølgelig har folk eksperimentert og testet den med forskjellige produkter. Selv om alle har sine favoritter, er det alltid en interessant idé å eksperimentere med dine egne oppskrifter, men husk å skrive ned hva du bruker når det er det beste du trenger, og du må gjenta det!

Peppergelé passer godt til alt mulig, så hva venter du på? Hvis du ikke har prøvd det ennå, kan du komme deg raskt på jobb, og hvis du har det, kan du spille sammen med dette fantastiske krydderet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *