La oss dykke ned i fortiden mens vi leker med Elvis -dietten

Av | september 27, 2021

Elvis er en levende legende. Folk sier at hvis en er død, er han død, men i tilfellet Elvis er det motsatte sant. Han lever og lever blant oss alle. Antallet fans hans vokser hvert år. Sangene hans og dansestilen er det som virkelig får fansen til å bli gal av ham. Det er mange forskjellige mennesker som kommenterer hvordan fallet hans begynte. Noen sier at hans vane med å bruke narkotika og alkohol fikk ham til å synke raskt, men ved å se litt lenger, ble det funnet at han spiste virkelig usunt.

Det var sjokkerende å høre at Elvis var veldig dårlig til å spise. På den tiden var det ikke noe slikt konsept om sunn mat og kosthold som nå. La oss se hvilke forskjellige retter han spiste i løpet av dagen. Til frokost hadde han seks store egg kokt i smør med ekstra salt, ett kilo bacon og et halvt kilo pølser og 12 kjernemelkkaker. Over lunsj hadde han to «Bad Gold» -smørbrød med en krukke med peanøttsmør og en krukke med jordbærsyltetøy, samt ett kilo sprø stekt bacon på en baguette i en dobbel porsjon av hele lunsjmenyen.

Over middagen hadde Elvis fem doble burgere, frityrstekt peanøttsmør og bananpurésmørbrød, som han elsket. Han spiste også forskjellige snacks mellom måltidene. Det er interessant å vite at til frokost hadde han omtrent 5000 kalorier mat, og til middag hadde han omtrent 84 000 kalorier, og til middag – omtrent 5000 kalorier. Til sammen er alle disse tallene omtrent 94 000 kalorier. En diett med et så høyt kaloriinnhold forårsaket hans død i så tidlig alder sammen med alkohol og narkotika. Fra det bør du lære at vi må ta vare på hva vi spiser som kan forhindre alvorlige medisinske tilstander.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *