Menns bryster er sannheten om menns bryster

Av | september 28, 2021

Forstørrede mannlige bryster er kjent under mange navn, inkludert mannlige bryster, mannlige pupper og mødre. Men selv om folk ofte forverrer denne ubehagelige tilstanden, kan de psykologiske konsekvensene av gynekomasti (et medisinsk begrep for menns bryster) være ødeleggende. Denne artikkelen vil diskutere de forskjellige behandlingene for kirurgisk gynekomasti som finnes og hva du kan gjøre for å redusere mannlige bryster.

Menn med gynekomasti har ofte svært lav selvtillit og kan utvikle en dyp skamfølelse for kroppen. Mange unngår å ta av seg skjorter offentlig, kle seg i løse klær eller sitte på huk i et forsøk på å skjule bryster til menn. De fleste menn med denne tilstanden tror at den eneste måten å kurere gynekomasti er en dyr og potensielt farlig operasjon. Dette kan imidlertid ikke være lenger fra sannheten.

Realiteten er at i 9 av 10 tilfeller kan du bli kvitt menns bryster gjennom kosthold og trening. Grunnen til dette er at det faktisk er to forskjellige typer gynekomasti. Den vanligste formen er kjent som pseudogynekomasti og er forårsaket av overflødig brystfett i stedet for overflødig brystvev.

Denne formen for gynekomasti er vanligvis forårsaket av dårlig ernæring og mangel på trening. Dette fører til en hormonubalanse mellom forholdet mellom testosteron og østrogen i kroppen din. Akkumulering av østrogen anses å være hovedårsaken til overflødig fett på brystene og kvinnelige bryster hos menn. Ved å øke mengden mannlig veksthormon testosteron i kroppen, vil du redusere effekten av østrogen og dermed redusere symptomene på gynekomasti.

En av de beste måtene å øke mengden testosteron i kroppen din er å løfte vekter. Det har vist seg å utføre komplekse øvelser som jobber med et stort antall kroppsmuskler for å øke testosteron mye mer enn isolasjonsøvelser som bare fungerer på en eller to muskelgrupper. Sammenlign for eksempel markløft eller knebøy med biceps. Dødløft og knebøy jobber på flere forskjellige muskelgrupper som rygg, mage, bryst og ben. Mens biceps bare fungerer på armene og brenner langt færre kalorier og produserer mye mindre testosteron.

Kostholdet ditt har også stor innvirkning på mengden testosteron kroppen din produserer. Å spise peanøttsmør og avokado kan ikke virke som en måte å redusere menns bryster på, men det har vist seg at mat med mye naturlig mettet fett øker testosteronnivået. Du bør ha som mål å spise magert kjøtt som frittgående kylling eller biff for protein, grønne grønnsaker til fiber og drikke 6-8 glass vann om dagen for å skylle systemet. Å redusere mengden bearbeidet fett og sukker du spiser, vil også bidra til å gjenopprette balansen mellom hormoner i kroppen din og bli kvitt menns bryster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *