Når honningbiene er borte

Av | oktober 10, 2021

Når honningbier går, vil nesten alle matvarer påvirkes av fugler, dyr og først og fremst mennesker. Før en plante eller et tre som har en blomst pollineres, vil den bære sin frukt og reprodusere seg selv. Det er sant at en del pollinering utføres av vind og regn, men hvis vi bare stolte på vind og regn, ville disse plantene og buskene bære veldig lite frukt.

En blomst på en agurkvin, for eksempel, krever omtrent tretti besøk fra en honningbi før den blomsten blir til en agurk. Alle typer squash og melon krever samme blomst flere besøk til honningbien før hver squash eller vannmelon transformeres.

Det er noen planter som er selvbestøvende som vil produsere godt uten hjelp fra honningbier, selv om honningbier i liten grad er nyttige for disse plantene. Mais, ris, hvete, havre, bygg og til en viss grad tomater er selvbestøvende. Honningbier vil hjelpe tomater med å dyrke større avlinger.

Uten honningbier ville det ikke vært så mye mat tilgjengelig i supermarkedet, og det ville heller ikke være den sorten vi er vant til. Når dette skjer, på grunn av knapphet, vil prisene være mye høyere enn de er for øyeblikket. Flere mennesker rundt om i verden vil dø uten mat. Flere mennesker vil lide av underernæring og relaterte sykdommer.

Kløver og gress kan reprodusere frø før pollinering, slik at de kan fylle på. Med unntak av kløver, lucerne, timotei og annet gress for fôring av storfe, spesielt om vinteren, vil færre kyr bli brakt til markedet. Dette betyr selvfølgelig høyere priser i markedet.

Når honningbiene er borte, vil det være for sent å gjøre de nødvendige endringene!

Hundrevis av andre pollenarter vil være borte når honningbiene er borte. Å drepe honningbier dreper også andre arter av pollinerende insekter.

For omtrent ti år siden, på nittitallet, ble et nytt svært effektivt plantevernmiddel introdusert for verden. Det er et plantevernmiddel som kan brukes før du planter frø. Når planten vokser, for eksempel mais, vil den absorbere kjemiske plantevernmidler og gjøre planten giftig for insekter.

Pesticider blandet med vann kan sprøytes på en avling som allerede vokser, enten fra jorda eller fra luften. Planten vil absorbere plantevernmidler, bli giftig for alle insekter som spiser den og de dør. Det er ikke bare honningbier som blir skadet, det er alle pollinerende insekter og ødeleggende insekter som dør.

Disse kjemiske plantevernmidlene inneholder neonicotinoider. De ødelegger insekttarmen, slutter å spise insekter og dør. Neonicotinoider ødelegger også hjernen og nervesystemet. Når det gjelder honningbier, går det tapt og de finner ikke veien hjem, de bare Forsvinner og dør.

Vi er bekymret Disse neonikotinoider kan ha omtrent smittsomme effekter på mennesker. Tross alt er det et systemisk produkt, så vi må ha litt rester i frukt, grønnsaker og nøtter vi spiser. I vår studie fant vi at disse nikotinbaserte produktene på en eller annen måte unngikk FDA-testing for negative bivirkninger på mennesker. Vi vet bare ikke hva de langsiktige effektene kommer til å bli.

Det er ingen tilfeldighet at bi -kolonier plutselig begynner å dø når disse nye plantevernmidlene brukes på gårdsavlinger, og etter hvert som bruken sprer seg over hele verden, gjør det også problemet med «kolonikollapsforstyrrelse» eller CCD.

Problemet er så ille at i noen områder er dødsraten omtrent y0 prosent og i andre områder mindre enn tretti prosent. Teorien er at et sted mellom tretti og førti prosent av biene våre dør over hele verden. Dette har skjedd over hele verden siden 2006

Dessverre er produsentene av disse produktene klar over virkningen på biebestanden. Et nikotinbasert produkt kalt «Beundre» har en advarselsmerke som er «ekstremt giftig for bier.»

Vi kan hjelpe hverandre litt ved å plante blomster og blomsterbusker for å mate biene. Men for all del, ikke bruk plantevernmidler eller ugressmidler som kan skade våre små venner.

Hvis du har en tomt eller to land, kan du starte en ny hobby. Start ditt eget lille bigård og jobbe med en bi eller to. Belønningene er deilige og interessante å jobbe med disse små skapningene.

Når honningbiene går, er det for sent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *