Overlevelse: peanøttsmør

Av | september 27, 2021

Over hele Amerika er det en økende trend – folk lagrer mer mat. Hvorfor? Årsakene er mange, og de inkluderer stigende matpriser og bekymringer for økonomien. Matlagringsprogrammer består vanligvis av å kjøpe en mengde hermetikk og stiftmat som bønner, sukker, salt og hvete.

En av mine viktigste prioriteringer innen matlaging er å øke antall dagligvarebutikker. Selv om det ikke er vanskelig – for meg handler det om penger, sted, organisering og planlegging.

En av mine favorittvarer for oppbevaring av mat peanøttsmør. Den kan spises umiddelbart fra glass, på brødsmuler, på brød – det er bare god smak. Når det gjelder ernæring – peanøttsmør fungerer ganske bra. Med et høyt fettinnhold og like mye karbohydrater og proteiner – den har kaloriene som trengs for å gjøre store skader på kalorier daglig.

Nå – jeg har ikke tenkt å leve av peanøttsmør – men det kan definitivt inkluderes i kostholdet etter TSHTF. Det kan også være en stor stimulans for moral for de som kan få en diett for å overleve. Peanøttsmør er også veldig nyttig som ingrediens for baking.

Holdbarhet utmerket – får enkelt 1,5 til 2 år eller mer for glasset. Jeg har funnet ut at noen merker er lavere enn andre – så shopp rundt. Fordi familien min regelmessig bruker peanøttsmør – er det et lett produkt som kan roteres på en hylle for å holde det friskt.

Pris? Veldig billig. Å kjøpe på salg i tillegg til å bruke kuponger kan en typisk krukke koste mindre enn $ 2,00. I tillegg kan multipakker, så vel som store banker kjøpes med rabatt i engrosklubber som Costco, BJ’s og SAM’s Club.

Peanøttsmør – et flott tillegg til et matlagringsprogram av alle størrelser – enten det er et sett i 72 timer eller et år.

På tide å gå for Ritz -kjeksene og en krukke med peanøttsmør. Dum!

John Rourke

ModernSurvivalOnline.com.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *