Racing Pigeon Feeding – Hva du bør legge til duefôret ditt for å få dem til å få fart

Av | oktober 6, 2021

Kappduer mater vann og honning

Det er honning … og mer honning.

For det første har vi vanlig importert honning, som er blandet med sukker i landet vårt. Deretter har vi bie-ren som vi kan få fra birøktere. For mange år siden var det lettere å få honning fra birøktere enn det er i dag. I det siste har antallet birøkter blitt sterkt redusert. I dag bryr menn seg ikke lenger om elveblest, der de må jobbe hver dag iført masker og tunge hansker!

Faktisk foretrekker vi honning hentet fra birøktere. I dette tilfellet anser vi honning som en kur, som har utmerkede kvaliteter. Honning er spesielt bra for å forbedre åndedrett og nervesystemet. Det hjelper på fordøyelsen og er et næringsstoff for mennesker med mageproblemer. Honning bør brukes av de som lider av leddgikt og gikt. Antacida i den er en flott kilde til helbredelse. Honning er bakteriefri og inneholder alle vitaminene som bier kombinerer med blomsterpollen. Honning gjør underverker for forkjølelse, ondt i halsen, enteritt og influensa – det er ikke bare så effektivt som å mate racerduer! Det er en naturlig mat – sunn, energigivende og helbredende. Det er bra ikke bare for barn, men også for voksne; Forebygging er bedre enn kur, og med det sagt spiller honning absolutt en viktig rolle.

For å være bra for mennesker må det være bra for duer også, og vi råder alle fans til å gi det til fuglene sine som en del av deres duefoder, for vi bruker det godt selv. Vi bruker den hele året, en teskje i et kvarter vann. Løs først opp honningen i et glass vann. Hell aldri varmt vann på honning, da det kan ødelegge vitaminene og forårsake gjæring. Etter et langt, hardt løp får enkene våre det de vil drikke … en spiseskje på 500cc. Av vann. Minst to dager i uken, og to dager før kurven, bør alle duer lage honning i jorda. Som det velkjente ordtaket sier: «Prøv det … du kan like det!»

Kappduer mater vann og sukker

Hver jukser som ønsker å holde tritt med den moderne utviklingen av duemat vil bruke glukose-sukker. Glukose – Mat for muskler før og etter løpet, hjelper fugler med å komme seg raskere. Hvis fuglene får kurver på fredager, tilsett 2 teskjeer glukose-sukker til hver vannkanne på onsdager og torsdager. Når du kommer tilbake fra et løp, legger du til to eller tre teskjeer glukose-sukker i en dag for hver dag du gir den løpende duen. Dagen etter rengjør du drikkerne og serverer ferskvann. Når vi bruker te, etter at den er avkjølt, kan du tilsette litt glukose-sukker til den.

Noen fanciers bruker en spiseskje sukker i en spiseskje vann (6 til en liter vann) eller krystallsukker.

Vi liker glukose som en del av deres løpedues diett fordi den er enkel å bruke, og hos oss ga den de beste resultatene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *