Tre kakeoppskrifter uten baking

Av | oktober 11, 2021

Barn elsker kaker, men mødre er ofte for opptatt til å bake om sommeren. Men ville det ikke vært flott om barna kunne gjøre det på egen hånd? Den første oppskriften krever ikke baking i det hele tatt. Den andre oppskriften bruker en komfyr, og den tredje bruker en mikrobølgeovn. Siden de ikke er bakte, trenger du ikke å bekymre deg for kjemien til ingrediensene. Dette gjør dem til nesten fullstendig bevis!

OPPSKRIFT 1 LEVER, UTEN OVNER: Her er en vri på kaker uten baking. Oppskriften innebærer ¼ et glass smør laget av 1/3 kopp brunt sukker. Hvis du ikke har brunt sukker, bruk vanlig sukker. (Hvis du er purist, legg til en teskje melasse eller lønnekstrakt.) Tilsett 1 kopp havregryn, 7 gram søtet kondensert melk og ½ teskje vaniljeekstrakt. Tilsett ½ kopper chips eller nøtter eller ¼ kopper av hver. Form fra deigen runde kuler i diameter eller bruk en kjeksskje. Legg på vokspapir og avkjøl i omtrent en time. Med en skje på størrelse med en spiseskje bør du få omtrent 25 informasjonskapsler.

Jeg samler en rekke chips gjennom året for å bruke dem til å dekorere informasjonskapsler til jul. Så jeg har peanøttsmør med kaffe smaksatt med røde kirsebær, grønn med mynte, yoghurt og chips som jeg liker å bruke til variasjon og farging. Jeg lagrer også en rekke hakkede nøtter i kjøleskapet. Rør etter smak for å lage den siste halve koppen.

Jeg kaller vanlige ubakte informasjonskapsler mine «kjøkkenkaker» fordi jeg liker å legge til alt det jeg har. Det eneste problemet er å opprettholde en balanse mellom våte og tørre ingredienser, slik at de avkjøles når de avkjøles.

RECIPE 2 STANDARD BISCUITS BISCUITS: I tillegg til nøtter og chips, liker jeg å tilsette kokosflak også. For alle som er allergiske mot sjokolade, har jeg tilpasset denne karobpulveroppskriften. Bland i en panne 2 kopper sukker med ½ kopper melk, smør og johannesbrødpulver. Hvis du bruker kakao, bruker du bare ¼ kopper kakaopulver. Kok i ett minutt etter koking. Tilsett ½ kopper massivt eller vanlig peanøttsmør, en teskje vaniljeekstrakt og 3 kopper havregryn. Ha på vokspapir og avkjøl. Prøv forskjellige ekstrakter som kanel eller mynte, men bruk en mindre teskje. Jeg har godteri som trenger bare noen få dråper for å få en god smak.

Havregryn tar opp mye fuktighet, så jeg bruker den litt mindre når jeg legger til nøtter, chips eller kokosflak. Oppskriften er ganske tilgivelig og lar deg eksperimentere mye. Hvis du mangler havregryn, graver du i bunnen av en boks med frokostblandinger og bruker smuler fra den for å komme opp med 3 kopper. Du kan også knuse noen frokostblandinger, graham -kjeks eller vaniljevafler for å gjøre opp.

OPPSKRIFT 3 BÆR UTEN OVNER: Og nå, for å anta dekadens, her er en oppskrift som bare lager et dusin informasjonskapsler. Oppskriften kan dobles, men de er veldig rike. Sett i mikrobølgeovnen på svak varme for å smelte ¼ kopper halvsøt sjokoladespon og la avkjøle (eller bruk ¼ kopper johannesbrødpulver og hopp over mikrobølgeovnen). Hvis chipsene ikke smelter (og noen ikke smelter), må du bare male dem til pulverform. Bland 2 gram kremost. Bland 1 stort hakket jordbær. (Jeg brukte også 5-6 bringebær.)

Tilsett 20 knuste vaniljevafler. Hvis deigen er for tynn, bruker du flere vafler. Sett i kjøleskap i 2 timer til den er stiv, og form deretter 1 tommers baller. I mikrobølgeovnen smelter du smaksatt chips med godteriet (bruk avrimingsinnstillingen i omtrent 1 til 1 1/2 minutt) og dypp de kjølte kulene i de smeltede chipsene. Legg ut på vokspapir og sett i kjøleskap til det er stivnet. Jeg setter pris på disse PGene for et voksent publikum. De kan være rikere enn dine yngre barn!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *