Ukonvensjonell honning

Av | september 27, 2021

Produkter som honning, nektarsamlende insektpinner og søte sirup er et viktig biprodukt for birøktere, som tjener mer penger på å flytte biene sine til bøndenes åker, hvor de «låner ut til bier» for avlingbestøvning. Honningbier er ikke bare honningprodusenter. Noen arter av maur, bladlus, papirdamp og malte bier produserer også honning, men ikke i kommersielt lønnsomme mengder. Også den menneskelige ganen for honningbiprodusert honning er så delikat beskyttet at smaken av honning ikke vil bli tolerert som vi ikke forventer å smake.

Men smaken av biprodusert honning kan også ha finesser. Det er flere underarter av honningbier, som hver snurrer honningen noe individuelt. Enda viktigere er at kilden til pollen påvirker den søte smaken man får fra den. Vanligvis er vi i USA mest kjent med kløverhonning. Ulike varianter av honning har blitt oppkalt etter nektarblomstrende blomster: blåbær, avokado, fersken, bokhvete, bjørnebær, jordbær, bringebær, hyllebær, tranebær, rosmarin, løvetann, kastanje, appelsinblomst, tupelo og andre. To typer honning, ananas og durian, finnes bare i honningbier som spinner honning i det sørøstasiatiske landet Malaysia.

Countrysanger / låtskriver Kathy Matia komponerte og sang sangen «Unwanted Honey» i 1987. Selv om han ikke synger om honningen produsert av en uoppdaget bikube, overrasker tittelen på sangen meg hvordan beskrivelsen er «ukonvensjonell» om hvordan en krukke honning kan lokke folk til å kjøpe den, bare for spenningen ved å være den første for å smake på det, «honning Gallivanter», en skattekiste som vil nyte den første smaken. Kanskje tittelen ikke er i samme skala som «First Astronaut», men ikke ignorer risikoen. Honning stikker bier.

Ukonvensjonell honning eksisterer. En 3000 år gammel honningkake er funnet i en krukke i graven til kong Tut i Egypt. Hvem ville risikere at tungen skar seg der når den ble satt der? Honning er nevnt 611 ganger i Bibelen. Web Search Exodus 3: 8. Les mer om hvem du snakket med (2 Mos 3: 1-21). Moses skrev boken Exodus. Skaperen, Tilsynelatende tilstede Når Moses og hebreerne vandret med dem i 40 år etter at de ble løslatt fra slaveriet og oppfylt løftet til Abraham, ville han bygge etterkommerne til mannen som ville bo i Kanaans land som en stor nasjon.

Tillit Uvillig til å tro Gud og gjøre det han befalte, tvang en hel generasjon hebreere ham til å reise og reise (deres valg). De har aldri smakt søtt i landet som Gud har flydd gjennom, men deres etterkommere har det. I dag kaller vi dem israelitter. Dette er en leksjon for oss alle, for Gud er med deg, meg og oss alle hele livet. Han bestemte seg for ikke å avsløre sin tilstedeværelse. Det er hva folk tror. Det er oss, vårt valg. Vi må søke Gud, ha tro på ham og tro at vår frelse kom gjennom hans offersønn, Jesus. Himmelen er vårt lovede land Etter at menneskelivet vårt er borte. Viljestyrke Han (Jesus) Vet du hvem du er, og lar deg komme inn i himmelen? Hvorfor sa jeg at Jesus ikke er Gud? Hvilken makt ga Gud Jesus? Denne informasjonen står i den kristne bibelen. Må lese hvis du vil vite.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *