Utforskning av honningvarianter

Av | oktober 2, 2021

Det ville være veldig rart for enhver honningelsker å ikke vite minst noen forskjellige honningvarianter og ikke å forstå egenskapene deres, å bruke dem veldig smart og bruke dem på forskjellige matvarer. Her er noen ting jeg foreslår at du starter med (ikke mitt valg, men alfabetisk):

ACACIA

Den er laget av nektar samlet fra blomstene på akacietreet som produserer en honning som er betydelig ren og ren. Det er en av de mest populære og søteste honningvarianter på grunn av sin lette delikate blomstersmak. På grunn av den høye konsentrasjonen av fruktose kan den forbli i flytende tilstand i lang tid. Det er det beste valget for diabetikere på grunn av det lave sukroseinnholdet. Akasia er kjent for sin terapeutiske virkning, renser leveren, regulerer tarmen og er antiinflammatorisk for luftveiene. Denne honningen er utmerket for søtning uten å endre smak eller aroma av drikken. Sødmen balanserer perfekt saltheten til osten i tanken. Barn elsker denne honningen.

Alfalfa

Alfalfa er mye produsert over hele Canada og USA fra honning, lilla eller blå blomster, den er lys i fargen med en delikat krydret profil og lett duftende blomsteraroma. Dens delikate natur overvelder ikke andre smaker, noe som gjør den til et favorittvalg av kokker for deres bakte måltider og en vakker bordhonning for teelskere. Ikke så søtt som mest honning, det er et foretrukket valg å kombinere med andre ingredienser eller direkte fra glasset.

Avokado

Navnet er feil navn. Avokado er ingenting som honningfrukt, avokado. Avokadohonning er hentet fra avokadoblomster i California, og har en mørk farge og er ganske rik og har en smøraktig smak. Denne honningen stammer fra Sør -Mexico og er nå en vanlig avling i Mellom -Amerika, Australia og andre tropiske regioner.

Basewood

Baswoodhonning, produsert av kremfargede baswoodblomster som finnes over hele Nord-Amerika, er en av få eksepsjonelle honningvarianter som har en lys farge og likevel sterk bittelukt og en særegen langvarig smak. Den er litt frisk, med en fin «woody» duft som Earl Grey -te og fungerer godt til salatdressinger og marinader.

Blåbær

Blåbærhonning er produsert i New England og Michigan og er avledet fra de små hvite blomstene til blåbærbusken. Den er vanligvis lys gult i fargen, har en behagelig aroma, en liten tang og en blåbær neste smak. Et godt bord honning.

BUKHWEAT

Uvanlig og vanskelig å finne nå, bokhvetehonning produseres i Minnesota, New York, Ohio, Pennsylvania og Wisconsin og østlige Canada. Den er mørk, fyldig og rik på jern og populær blant honningelskere. Bokhvetehonning har vist seg å inneholde flere antioksidantforbindelser enn litt lys honning. Det er sannsynligvis den sterkeste og mørkeste av honningvarianter. De fleste eksperter anbefaler å styrke, for eksempel bokhvete for honningproduksjon, som honning blandes.

Kløver

Kløverhonning kommer fra Canada og New Zealand, og er en av de mest tilgjengelige og populære honningvarianter. Spesielt hvitkløver vokser som en blomstrende beiteavling og er en stor nektarkilde i mange deler av verden. Denne honningen har en behagelig lys søt, men rund smak som er egnet for lette sauser og dressinger og baking. Avhengig av plassering og kilde varierer honningvann fra kløver fra hvitt til lyst rav til gult.

EUCALYPTUS

Eukalyptushonning kommer fra en stor planteart, som inkluderer mer enn 500 forskjellige arter og mange hybrider. Opprinnelseslandet er Australia, men det er hovedsakelig produsert i California. Allment tilgjengelig, det varierer sterkt i farge og smak, men har en spesiell urtesmak som bærer et snev av mentol. Denne honningen anbefales av mange som beskyttelse mot kulde og som en ingrediens for å redde te.

Mordbrann

En av de mest populære biene, Fireweed er lys og kommer fra en høy flerårig urt som vokser i de åpne skogene i det nordvestlige USA. Den har en bemerkelsesverdig jevn, delikat, søt og smøraktig smak som er flott for deilig matlaging, baking, glass, BBQ -grilling, kjøtt og fiskrøyking.

Heather

Tykk farge, rav, lynghonning har en sterk og intens smak. Den er velduftende og blomstret med en veldig langvarig smak som er nesten bitter. Den serveres vanligvis med skinke, kylling, lam, sjømat og kalde måltider og passer godt til sterk, svart kaffe.

Lær

Leatherwood honning kommer fra Leatherwood Blossom, en lokal eukalyptus som finnes i sørvestlige Tasmania, Australia, og er kilden til 70% av landets honning. Etablert over hele verden som en særegen honning og et fint gourmetprodukt, har skinn fra honning av skinn av tre en unik smak og sterk blomsterduft. Den karakteristiske krydret smaken gjør den til et utmerket tillegg til hveteskål og en ideell ingrediens i oppskrifter fordi den ikke bare søter, men også gir god aroma til kaker, muffins, kaffe og te.

Manuka

Manuka honning finnes bare i kystområdene i New Zealand, og er hentet fra blomstene i tebusker. Den unike Manuka Factor (UMF) som finnes i noen Manuka honning har antibakterielle egenskaper som er spesielt effektive for å kurere ondt i halsen, forkjølelse, fordøyelsesbesvær, magesår, akne og akne. Manuka honning smaker godt med te eller toast eller uten smør!

Oransje blomster

Oransje blomsterhonning, ofte en kombinasjon av sitruskilder, er vanligvis lys i fargen og har en lett frisk fruktig aroma og en velduftende sitrussmak. Oransje blomsterhonning stammer fra Spania / Mexico, men produseres i mange land, inkludert Florida, Sør -California og Texas.

Rewara

Fyldig og ufarlig, Rewarewa-honning kommer fra busker i New Zealand og en knallrød nålelignende blomst som vokser i dalen. Denne klassiske mørkerøde premiumhonningen har en karamellaktig og lett brent smak som gjør den til en populær naturlig søt for varme drikker og pålegg. Den er ideell for både søte og salte retter og er kjent for bruk i orientalske retter.

furutrær

Honning av furutre (noen ganger også kjent som skogs honning, gran, honningkake eller tea tree honning) står for det meste av den totale honningproduksjonen i Hellas. Den er ikke spesielt søt, har en litt bitter smak, har en sterk aroma, og er relativt rik på mineraler og proteiner og inneholder kalorier. Det er ganske motstandsdyktig mot krystallisering.

SOURWOOD

I motsetning til navnet er sourwood honning ikke sur, men like søt som honning. Denne lyse, delikate, delikate honningen har en nesten karamell- eller batterismak og en behagelig, varig smak. Med denne honningen trenger ikke kjeks eller brød lenger smør!

Shi

California Shi -honning, opprinnelig produsert i California, har en lys farge, tung kropp og en lett, men behagelig smak. Det er ekstremt tregt å granulere, det er en favoritt blant honningpakkerne for blanding med annen honning for å bremse granulering.

By på

Denne honningen er avledet fra de kremhvite blomstene på New Zealand Tawari -treet, og har en gyllen farge og en kremaktig smør av smør. Så delikat og lett, det er et perfekt kokkevalg til desserter som pannekaker, vafler eller iskrem.

Tupelo

Med en gulaktig gjennomsiktig gul farge, er Tupelo honning en førsteklasses honning produsert i Nordvest -Florida. Den er lys gylden rav med en tung kropp og vanligvis grønn i fargen og har en lett, særegen smak. På grunn av det høye fruktoseinnholdet er tupelohonning en av de søteste honningene, og den er sjelden granulær.

Wildflower

Også kjent som «multifloral» eller «blandet blomstret» honning, blir villblomster ofte brukt til å beskrive honningssorter fra forskjellige og udefinerte blomsterkilder. Avhengig av variasjonen av alfalfa-baserte villblomster, kan fargen variere fra veldig lys til mørk og mengden smak kan være lys og frukten kan være syrlig og rik.

http://www.benefits-of-honey.com/honey-varities.html

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *