Veganske kroppsbyggere

Av | oktober 2, 2021

Vegansk bodybuilding- for en dikotomi. Karsmonstre som sluker rå brokkoli. Imidlertid er det mulig å oppnå den perfekte fysikken til strimlet muskelmasse som veganer. Fokuset for det ortodokse bodybuilding -dietten er stort kjøttinntak. På denne måten er det enkelt å oppnå daglig proteininntak. Melk brukes også med hell i plommetrinnene.

I motsetning til hva mange tror, ​​inneholder grønnsaker og grønnsaker mer protein per kalori enn fjærfe eller biff. Utfordringen er å konsumere enorme mengder greener for å dekke proteinbehovet. Det er ikke veldig realistisk, spesielt hvis du ikke er fan av greener!

Det finnes måter for veganske kroppsbyggere å få i seg nok protein

Det er kilder som veganske kroppsbyggere kan bruke for å få i seg nok protein. En av de beste massebyggerne er peanøttsmør! Den inneholder kvalitetsfett og mye protein; den har også kalorier og er derfor flott for et fyllstoff. Jeg bruker peanøttsmør i hver proteinshake jeg lager mens jeg fyller- det er også deilig!

Bønner er også en fin måte å få i seg protein. Bønner med mye karbohydrater og proteiner gjør dem ideelle for å bygge muskler, spesielt for veganske kroppsbyggere. Det er mange oppskrifter som krever bønner; Prøv å ikke lage en vanlig måltidsplan. Prøv forskjellige ting for å skape sunne matvaner. Hold deg motivert og følg en diett; Hvis veganske kroppsbyggere kan gjøre det, vil de fortsette å utvikle seg.

En annen flott muskelbygger for veganske kroppsbyggere: havre

Havre er en fin måte å få i seg karbohydrater og proteiner av høy kvalitet. Jeg har sett havre gjøre underverker for muskelveksten! Jeg fikk omtrent 2 kopper eller 4 porsjoner hver dag. Havre inneholder også mye utmerket fiber. De må brukes i opptjeningsfasen. Imidlertid er de perfekte for dager med re-karbohydrater. Jeg merker at jeg holder et fullt blikk når det er mye havre i kosten. De er også gode for energi- prøv å spise om morgenen!

Kreatin er avgjørende for at veganske kroppsbyggere skal øke størrelsen

Kreatin finnes naturlig i rødt kjøtt. Den donerer fosfatgruppen til ADP slik at den kan danne ATP, den viktigste energikilden for kroppen din! Hvis du ikke spiser kjøtt, får du det ikke i kostholdet ditt. Ikke bekymre deg, du kan ta kreatin til kjøtt for mikronæringsstoffene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *