Villedende merking i supermarkedet

Av | oktober 2, 2021

Finne sunn mat i supermarkedet

Gå til hvilken som helst matbutikk (supermarked), og uansett hvilken matvare du ser på, vil du se smart forkledde, villedende matetiketter. Selskaper liker å påstå at produktene deres er «sunne» når de faktisk er langt fra det!

Du vil se naturlige versjoner av fantastisk sunne produkter, så vel som versjoner av de samme produktene som behandles, men MÅ være sunnere! Det virkelig triste med dette er at hver dag faller millioner av mennesker for denne villedende merkingen og blir tyngre og usunnere på grunn av den.

Her er noen eksempler på såkalte «sunne» matvarer du bør passe på:

Produkt №1) «Bedre olje?» Jeg ville ikke stå for det!

Hvis du vil ha god kvalitet, se etter økologisk smør som er matet med urter. (Tilsetning av en liten mengde organisk smør til dampede grønnsaker hjelper kroppen til å absorbere flere vitaminer og mineraler i disse deilige grønnsakene!)

Selv ekte smør av lav kvalitet er bedre for deg enn noen margarin på markedet. Dette produktet er en veldig fryktelig margarin som er veldig sterkt bearbeidet og lastet med dødelige transfett!

Produkt №2) Dette stoffet hevder å være sunnere enn organisk peanøttsmør. (Sjekk etiketten på økologisk!)

Dette falske peanøttsmøret hadde en lang liste over bearbeidet turbiditet. De erstattet alt det gode fettet for deg (som hjelper deg med å ha et mer stabilt blodsukkernivå og bidrar til å holde suget under kontroll) og tilsatt dehydrert rørsaft (sukker) og 2 andre sukkersirup. Nå kan de kalle det et «fettfattig» produkt (HA!)

Så nå spiser du ganske mye godteri og jukser på deres villedende etikett.

Produkt № 3) Hmmmm … «bedre enn egg?» NEI!

Vel, de ødela det gode ved å ta bort den mest nyttige delen – eggeplommene!

Eggkolesterol er IKKE dårlig for deg – det øker det gode kolesterolet mer enn det dårlige, så det forbedrer din generelle kolesterolprofil.

Nesten all kvalitetsmat finnes i eggeplomme. Aminosyreplommen fungerer med protein, og de fleste vitaminer, mineraler, antioksidanter og sporstoffer finnes i eggeplommer, ikke i protein.

Så hele egg er mer nyttige for deg enn eggehviter (nemlig dette produktet), eller erstatninger, etiketter på disse produktene – dette er mer villedende etiketter!

Så du har! Ikke la smart markedsføring, villedende formulering og «genialt objekt» gjøre deg til feil valg og ødelegge helsen din så lenge du prøver så hardt å være sunn hver dag.

Bla gjennom mat i skapene og kjøleskapet. LES ETIKETTER. Hvis du ser en ingrediens som du ikke vet hva det er, skriver du den ned og ser på nettet. Du vil bli overrasket fordi du legger i kroppen din sunn! (Sjekker oftest alt som sier «diett», «lavkarbo», «lavt kaloriinnhold», «sukkerfritt», «fettfritt» … Vel, du vet at jeg driver!)

Uansett hva du gjør, ikke gi opp. Å prøve å spise virkelig sunt kan være ganske utfordrende, men det er verdt innsatsen. Hvis du vil ha mer informasjon om helse, vekttap, etc.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *